Με F16 προσγειώθηκε στην Λάρισα ο Άγιος Βασίλης

lifespeed.gr


Δήμος Λάρισας

 

 

 

 

 

Με F 16 της Πολεμικής μας Αεροπορίας, έφτασε στη Λάρισα και προσγειώθηκε στην 110 Πτέρυγα Μάχης ο Άγιος Βασίλης.

Όπως ο ίδιος ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών, εξήγησε στους δημοσιογράφους,  «ο Ρούντολφ  το ελαφάκι, φέτος πήρε πολλά κιλά και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο ταξίδι από το Βόρειο Πόλο στην Λάρισα και έτσι φρόντισε η Πολεμική Αεροπορία και το ταξίδι έγινε με το F 16»

Στην πίστα της 110 Πτέρυγας Μάχης, τον Άγιο Βασίλη περίμεναν με ενθουσιασμό παιδιά του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας, οικογενειών που στηρίζονται από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Λαρισαίων, αλλά παιδιά νηπιακής ηλικίας που φιλοξενούνται στην δομή φιλοξενίας προσφύγων στο Κουτσόχερο.

Η όμορφη αυτή δράση, που γίνεται στην Λάρισα την τελευταία τριετία, διοργανώθηκε από τη διοίκηση της 110 Πτέρυγας Μάχης και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.

Ευχές για όμορφη και δημιουργική χρονιά, εστιάζοντας παράλληλα στην στενή σχέση και συνεργασία  110 Π.Μ και Δήμου Λαρισαίων, επεσήμαναν ο διοικητής  της 110 Π.Μ Σμήναρχος (Ι) Απόστολος Χόρτης και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων  Δημ. Δεληγιάννης.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online