Έφυγε ο Patrick-Louis Vuitton. Ο επικεφαλής των ειδικών παραγγελιών του οίκου Vuitton.

lifespeed.gr


Υβόνη

 

 

 

 

Ο Patrick-Louis Vuitton, επικεφαλής ειδικών παραγγελιών και απόγονος της οικογένειας Vuitton πέμπτης γενιάς , έχει πεθάνει. Οι ειδήσεις ανακοινώθηκαν στο Instagram της Louis Vuitton νωρίτερα σήμερα.

Ο Patrick-Louis προσχώρησε στην εταιρεία το 1973, ξεκινώντας ως τεχνίτης ξυλουργού. Μια διστακτική είσοδος στην οικογενειακή επιχείρηση πρώτα, είπε στην Vogue Arabia ότι αρχικά ήθελε να είναι κτηνίατρος. Είπε στην ίδια συνέντευξη: "Οι παππούδες μου επέμεναν να συνεχίσω στην οικογενειακή επιχείρηση. Πάντα είπα στον παππού μου, "Όχι."

 

Τελικά  μετά το θάνατό του ο παππούς του Gaston-Louis Vuitton το 1970  του ζητήθηκε από τη σύζυγο του Gaston-Louis να βοηθήσει. .

Σε μήνυμά του ο διευθύνων σύμβουλος του οίκου, Michael Burke τονίζει ότι «ο Patrick-Louis ήταν μια εμβληματική φιγούρα της οικογένειας Vuitton και του οίκου μας. Οι σκέψεις μου είναι με τους φίλους και την οικογένειά του, ιδιαίτερα τους γιους του, Pierre-Louis και Benoît-Louis, που εργάζονται δίπλα μας, καθώς και τα εγγόνια του. Εκ μέρους όλων των ομάδων, τους στέλνουμε τη συμπαράστασή μας».

 

8/11/2019

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online