Η CIDESCO HELLAS τίμησε τον διακεκριμένο σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Μεσσάλα

Καίτη Λεκάκου

Καιτη Λεκάκου

 

 

 

 


Η CIDESCO HELLAS τιμώντας τον διακεκριμένο σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Μεσσάλα για την μακρόχρονη πορεία του στον πολιτισμό τόσο στην Ελλάδα όσο κ στο εξωτερικό οργάνωσε μια σεμνή τελετή με πρωτοβουλία του Δρ. Πάρι Αμοργινού κ μέλους του Δ.Σ και της Πρόεδρου του Δ.Σ. κ. Ηρούς Κορωναίου και παρέδωσαν στον Γιώργο Μεσσάλα αναμνηστική πλακέτα με καλεσμένους λίγους καλούς φίλους λόγο των υγειονομικών μέτρων. 

 
Στην σεμνή τελετή παραβρέθηκαν όλα τα μελή του Δ.Σ. της CIDESCO HELLAS αλλά και η ηθοποιός Όλγα Πολίτου ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η. Σπύρος Μπιμπίλας η κ.Βιβή Μαρκομιχελάκη ο σκηνοθέτης Χρήστος Καρακάσης που μαζί με την Συγγραφέα και μουσικό Βασιλική Κάππα έφτιαξαν το ντοκιμαντέρ για τον Γιώργο Μεσσάλα Ταξίδι Πνοής που ταξιδεύει σε όλα τα Διεθνή Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ .
 
Η Βασιλική Κάππα έντυσε με ξεχωριστές μελωδίες την βράδια.
 Προσφωνώντας τον τιμώμενο.. η Πρόεδρος αναφέρθηκε στην ουσιαστική πορεία του στον Πολιτισμό.. Ο Δρ. Πάρις Αμοργινός θύμισε σε όλους την επιτυχία της παράστασης Τo Ημερολόγιο ενός τρελού του Γκόγκολ τόσο στην Ελλάδα όσο κ στην πατρίδα του Γκόγκολ στο Κίεβο της Ουκρανίας συμμετέχοντας στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου. Την οργάνωση της Ελληνικής συμμετοχής είχε ο Δρ. Πάρις Αμοργινός 
Ο Γιώργος Μεσσάλας συγκινημένος ευχαρίστησε θερμά την CIDESCO HELLAS για την τιμητική διάκριση αλλά και όλους όσους ήταν κοντά του αναφέρθηκε στον Αλέξη Μινωτή. και στον Αλέξη Σολομό στον Μάνο Χατζιδάκι και στην γυναίκα του Ντένη θεμελή που στάθηκε διπλά του στα καλά αλλά κυρίως στα δύσκολα Όλοι τελικά έχανε να πουν μόνο καλά λόγια για τον Καλλιτέχνη και Άνθρωπο Γιώργο Μεσσάλα .
 
Η βράδια ολοκληρώθηκε με γευστικούς μεζέδες ένα ποτό και πολλή αγάπη από όλους για την φιλοξενία της CIDESKO HELLAS. H CIDESCO Hellas μέλος της Παγκόσμιας ομοσπονδίας CIDESCO International, με έδρα την Ζυρίχη και κράτη-μέλη και στις 5 Ηπείρους, μέλη του Δ.Σ. της Cidesco: Άννα Αγγελή (Αντιπρόεδρος), Ελευθερία Αεράκη (Κοσμήτωρ / Δημ. Σχέσεις), Ηρώ Κορωναίου (Πρόεδρος), Δρ. Αναστασία Κοτσοπούλου (Γεν. Γραμματέας) και Δρ. Πάρις Αμοργινός (Ταμίας).
 
23.7.2024
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 12:13

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online