«Μια διαφορετική κοπή πίτας από την HOPEgenesis.. με παράδοση στο σπίτι»

Αριστέα Κοντόζογλου

Δημοσιογράφος

 

 

Η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία HOPEgenesis πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και επιλέγει έναν διαφορετικό τρόπο να μοιραστεί την πρωτοχρονιάτική πίτα με τους φίλους και τους συνεργάτες της, στέλνοντας τα κομμάτια τους στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, η οργάνωση τηρώντας τους κανόνες Δημόσιας Υγείας και τους περιορισμούς εστίασης λόγω Covid-19, δεν πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η ομάδα της HOPEgenesis έστειλε σε συνεργάτες και φίλους τα κομμάτια στο χώρο τους.

Όλα αυτά μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν με την πολύτιμη συμβολή του Fresh Patisserie που πρόσφερε τη βασιλόπιτα και την εξαιρετική συσκευασία των κομματιών της και της Βoxify Logistics που έκανε τη διανομή. 

Είκοσι ένα (21) φλουριά  βρίσκονται κρυμμένα στα κομμάτια και ψάχνουν να βρουν τους τυχερούς του 2021! 

Ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα Serkos, Patseas, Ilias Lalaounis, Kessaris, Vourakis, Katramopoulos, Venetia Vildiridis, Ileana Makri, και Aesthet για τη διάθεση των καταπληκτικών γουριών.

 

Μπορείτε και εσείς να γίνετε #FILOS2021 της HOPEgenesis και να υποστηρίξετε τις προσπάθειες της οργάνωσης για την ανατροπή του κλίματος της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://www.hopegenesis.org/el/filos/

 

αμν2.jpg

 

Λίγα λόγια για την HOPEgenesis: 

 

Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που ιδρύθηκε το 2015 και δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας, με όραμα να ανατρέψει το κλίμα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.

Στόχος της είναι η γνωστοποίηση, ανάλυση και μελέτη των αιτιών του ζητήματος της υπογεννητικότητας, με σκοπό να δημιουργηθούν ενέργειες και δράσεις που θα ανατρέψουν το αρνητικό ισοζύγιο γεννήσεων-θανάτων.

Η οργάνωση εργάζεται και επικεντρώνεται στις λύσεις για την ανατροπή του κλίματος της υπογεννητικότητας και της στήριξης της οικογένειας, τόσο σε επίπεδο τοπικών κοινοτήτων – προκειμένου να παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στις γυναίκες που κυοφορούν ή επιθυμούν να μείνουν έγκυες-, όσο και στον ευρύτερο κοινωνικό ιστό  μέσα από τη γνωστοποίηση, ευαισθητοποίηση και μελέτη του ζητήματος.

Μέχρι σήμερα περισσότερες από 380 οικογένειες έχουν ωφεληθεί από το πρόγραμμα σε περιοχές που για περισσότερα από τρία έως πέντε χρόνια υπήρχαν είτε ελάχιστες έως μηδενικές γεννήσεις, είτε μεγάλο αρνητικό ισοζύγιο γεννήσεων-θανάτων. Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύεται άμεσα και ο οικονομικός και κοινωνικός ιστός των περιοχών αυτών.

Η ΗΟPEgenesis πραγματοποιεί τους στόχους της κινούμενη στους παρακάτω πυλώνες δράσης:

α. Με την δωρεάν παροχή πλήρους ιατρικής  κάλυψης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σε γυναίκες ακριτικών νησιών και απομονωμένων περιοχών,  που κυοφορούν ή επιθυμούν να κυοφορήσουν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση.

β. Με την προσφορά δωρεάν υπηρεσιών θεραπείας υπογονιμότητας σε συνεργασία με μεγάλα κέντρα γονιμότητας στην Ελλάδα.

γ. Με την συνεργασία με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Επιστημονικούς φορείς για τη διεξαγωγή επιστημονικών μελετών και την εκπόνηση ερευνών με σκοπό  την στοιχειοθέτηση του προβλήματος και τη μεγιστοποίηση των λύσεων του.

δ. Με την διαρκή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, καθώς και εκπαίδευση των φορέων για τους λόγους και τις συνέπειες της υπογεννητικότητας.

ε. Μέσω πρωτοπόρων εφαρμογών τηλεϊατρικής απομακρυσμένης ιατρικής παρακολούθησης ωφελούμενων του προγράμματος.

στ. Με τον σχεδιασμό πρωτοποριακών προγραμμάτων για την ενίσχυση της οικογένειας και των δομών υποστήριξης της.

 

 

5.2.2021

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 11:33

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online