Αντι για περιστέρι μη επανδρωμένα αεροσκάφος

lifespeed.gr


Με άδεια της Εθνικής Αρχής Αεροπλοΐας των ΗΠΑ

Έγκριση από τις ελεγκτικές αρχές στις ΗΠΑ έλαβε η αμερικανική εταιρεία διαδικτυακού εμπορίου Amazon, προκειμένου να ξεκινήσει παραδόσεις προϊόντων με μίνι μη επανδρωμένα αεροσκάφη, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόιτερ. Ωστόσο, όπως επισημαίνει το πρακτορείο, έντονη είναι η ανησυχία του κοινού για την ασφάλεια αλλά και για την προστασία προσωπικών δεδομένων λόγω ενδεχόμενης απώλειας δεμάτων.
 

Η Εθνική Αρχή Αεροπλοΐας των ΗΠΑ έδωσε την άδεια στην Amazon να προχωρήσει σε δοκιμαστικές πτήσεις στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. Επίσης, η Amazon έλαβε εξαίρεση από μια σειρά από περιορισμούς που εφαρμόζονται στις πτήσεις εντός ΗΠΑ προκειμένου να πραγματοποιήσει αξιόπιστες δοκιμές. Σύμφωνα με το Ρόιτερ, η απόφαση αποτελεί μια μεγάλη νίκη για την εταιρεία με έδρα το Σιάτλ. Η Amazon είναι, όπως υπογραμμίζει το ειδησεογραφικό πρακτορείο, η μεγαλύτερη αμερικανική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου και έχει επενδύσει πολύ χρόνο αλλά και χρήμα στο σχέδιο εναέριων παραδόσεων προϊόντων με μίνι μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

 

Η άδεια που δόθηκε στην Amazon έχει και κάποιους περιορισμούς. Ανάμεσα σε αυτούς είναι το γεγονός ότι το μίνι μη επανδρωμένο αεροσκάφος πρέπει να πετάει σε ύψος έως 120 μέτρων. Ακόμη, η άδεια ισχύει για ένα συγκεκριμένο τύπο μίνι μη επανδρωμένου αεροσκάφους. Με λίγα λόγια, σε περίπτωση που η εταιρεία θελήσει να προχωρήσει σε αλλαγές ή τροποποιήσεις στο μίνι μη επανδρωμένο αεροσκάφος θα πρέπει να εξασφαλίσει νέα άδεια πτήσεων. Το γεγονός, πάντως, ότι η Amazon κατόρθωσε να πάρει άδεια πτήσεων αποτελεί μια πολύ σημαντική εξέλιξη στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, ανοίγοντας νέους δρόμους παράδοσης προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online