Ένα γεύμα αρκεί για να καταλάβεις ότι του αρέσεις..

lifespeed.gr


Β.Β

 

 

 

 

Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά όταν οι άνδρες βγαίνουν ραντεβού με μία γυναίκα που τους ενδιαφέρει αρκετά, τείνουν να τρώνε παραπάνω από ότι σε ένα επαγγελματικό ραντεβού ή σε έξοδο με τους φίλους τους.

 Η μελέτη διήρκεσε δύο εβδομάδες και οι ειδικοί παρατήρησαν συνολικά 150 ζευγάρια τα οποία δειπνούσαν σε ιταλικό εστιατόριο. Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Cornell συνεργάστηκαν με γνωστή εταιρία τροφίμων, καταγράφοντας πόσα κομμάτια πίτσας και πόσα μπολ σαλάτας κατανάλωνε το κάθε ζευγάρι ξεχωριστά, όπως αναφέρεται στο iefimerida.gr.

Το αποτέλεσμα; Οι άνδρες που δειπνούσαν με συνοδό κατανάλωσαν 93% περισσότερα κομμάτια πίτσα και 83% περισσότερη σαλάτα από ότι οι άνδρες που δειπνούσαν με άλλον άνδρα.
Από την άλλη, οι γυναίκες τρώνε σχεδόν την ίδια ποσότητα φαγητού ανεξάρτητα με το άτομο που τους συνοδεύει.

Ωστόσο το να ελκύεται ένας άντρας από την συνοδό του, δεν είναι ο μόνος λόγος που δεν αφήνει κάτω το πιρούνι. Η υπερβολική κατανάλωση φαγητού, μπορεί να σημαίνει πως βρίσκεται σε μειονεκτική θέση και αισθάνεται αμηχανία.

Οι ερευνητές, πάντως συνιστούν στους άνδρες να μην το παρακάνουν με το φαγητό, γιατί είναι πολύ πιθανό να βάλουν στον ίδιο δρόμο, δηλαδή το δρόμο του φαγητού, τις συντρόφους τους.

 

11.4.2020

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online