Οι κάδοι της ΑΦΗΣ σε 65.000 σημεία

lifespeed.gr


Γράφει η Καίτη Παρά


Σήμερα οι κάδοι της ΑΦΗΣ βρίσκονται σε πάνω από 65.000 σημεία πανελλαδικά, σε όλους ανεξαιρέτως τους νομούς, υπερκαλύπτοντας ήδη τον στόχο των 10.000 κάδων που είχε τεθεί για να καλύψουμε.

Αναλυτικά, 10.300 κάδοι βρίσκονται σε Δήμους, Κοινότητες, Δημόσιους φορείς, Στρατιωτικές Μονάδες, κ.α. 14.300 σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, 16.300 σε επιχειρήσεις, (Νοσοκομεία, Τράπεζες, Ξενοδοχεία, Βιομηχανίες, Εμπορικές εταιρείες κ.α.) σε όλες τις αλυσίδες σουπερμάρκετ (ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΙΜΕΝΤΑ, ΑΡΙΑΔΝΗ, ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, CHAMPION / ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΥΒΟΙΑ ΜΑΡΚΕΤ, INKA, ΛΑΡΙΣΑ ΑΒΕΕ, ΠΕΝΤΕ, LIDL, ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ΜΑΚΡΟ, ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ, ΜΕΡΙΜΝΑ, ΜΥ ΜΑΡΚΕΤ, AMYTIME, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ, PRAKTIKER, ΑΦΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΙ, ΠΡΟΟΔΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, κ.α.), σε όλα τα καταστήματα τηλεπικοινωνιών (ΓΕΡΜΑΝΟΣ, COSMOTE, FORTHNET, NOKIA, ΟΤΕSHOP, WIND και VODAFONE κ.α.), καθώς και σε 16.400 εμπορικά καταστήματα με ηλεκτρικά /ηλεκτρονικά είδη, φωτογραφικά είδη, μπαταρίες, κλπ.

Ο αριθμός των κάδων που έχουν τοποθετηθεί μέχρι σήμερα δείχνει μια πολύ αισιόδοξη εικόνα για τη χώρα μας σε σύγκριση με αντίστοιχους Ευρωπαϊκούς φορείς που έχουν ξεκινήσει τα προγράμματα ανακύκλωσης πριν από την Ελλάδα και μας φέρνει στην δεύτερη θέση στην Ευρώπη (σε απόλυτα νούμερα) μετά από την Γερμανία.

Σε τοποθετήσεις κάδων κατά κεφαλή η Ελλάδα είναι μακράν πρώτη, με 5,8 κάδους ανά χίλιους κατοίκους όταν ο μέσος όρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι 1,8 κάδοι ανά χίλιους κατοίκου

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online