ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.... ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Κατερίνα Καράμπελα

Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

 

 

Σας εύχομαι καλό μήνα και καλές γιορτές.

ΚΡΙΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο έχει εύνοια με τον Δία στον τομέα των στόχων και σε θέματα καριέρας. Έχετε θετική ανταπόκριση από άτομα κύρους και εξουσίας. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για να ανεβείτε κοινωνικά. Καλό θα είναι στο τέλος του μήνα να μην υπερβάλετε. Ο Ερμής σας βοηθά στα μέσα του μήνα να συζητήσετε και να διαδώσετε τις απόψεις σας. Στο τέλος του μήνα ασχολείστε περισσότερο με θέματα καριέρας κάνοντας συζητήσεις και μικρές μετακινήσεις. Το δεύτερο δεκαήμερο μέχρι τις 19/12 αισθάνεται έντονα την ευθύνη εκπλήρωσης των καθηκόντων του. Η Αφροδίτη την ίδια στιγμή σας κάνει συμπαθείς και κοινωνικούς. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι εντάσεις που προέρχονται από καλά κρυμμένα συναισθήματα. Αγωνίζεστε για οικονομικά θέματα που έχουν άμεση σχέση με τρίτους ή χρηματοοικονομικούς οργανισμούς. Όμως στο τέλος του μήνα έχετε την αισιοδοξία και την δυνατότητα να οργανώσετε ένα ευχάριστο εορταστικό κλίμα με τους φίλους και τις παρέες σας. Το τρίτο δεκαήμερο στις πρώτες δέκα μέρες θα χρειαστεί να ασχοληθεί πιο πολύ με οικονομικά θέματα και υποχρεώσεις σε τράπεζες, δάνεια, κληρονομιές κ.α. Από τις 12-20/12 έχετε εύνοια και είστε συμπαθείς σε άτομα κύρους ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία, κάτι μπορεί να αλλάξει θετικά ότι αφορά την καριέρα. Η πανσέληνος είναι θετική για εσάς γιατί φωτίζει την κοινωνικότητά σας. Οι γιορτινές μέρες είναι ευχάριστες με πολλές κοινωνικές συναναστροφές.

ΤΑΥΡΟΣ.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε άμεσα την εύνοια του Δία από καινούργια άτομα που θα μπουν στην ζωή σας, εύνοια σε σπουδές, ευχάριστες αλλαγές και ανοίγματα στο εξωτερικό. Επίσης λίγες εντάσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες αλλά σύντομα θα υπάρξει ύφεση. Βρίσκετε λύσεις από εκεί που δεν το περιμένετε. Η έκλειψη Ηλίου είναι θετική για εσάς ,κάποια μεγαλόπνοα σχέδια ίσως πραγματοποιηθούν. Ευχάριστες γιορτές και νέα που θα σας χαροποιήσουν. Το δεύτερο δεκαήμερο, με τον Κρόνο σε καλή θέση με τον Ήλιο σας, σταθεροποίει κάποια σχέδιά σας. Η Αφροδίτη στην αρχή του μήνα ευνοεί ότι έχει σχέση με σπουδές ή μπορεί να έχετε μια πιο ελεύθερη σκέψη. Από την άλλη στο τέλος του μήνα γίνεστε συμπαθείς στους ανωτέρους σας. Στα μέσα του μήνα θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά που έχουν σχέση με υποχρεώσεις δάνεια κτλ. ή θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά του/της συντρόφου. Με δυνατή θέληση μπορείτε να καταφέρετε ακόμα και αυτά που σας φάνταζαν ακατόρθωτα. Το τρίτο δεκαήμερο στην αρχή του μήνα θα έχει επικοινωνία για θέματα που αφορούν συμφωνίες, συνεργασίες κτλ. ενώ θα μπορεί να συζητήσει και με τον/την σύντροφο θέματα που τους απασχολούν. Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος επηρεάζουν  πιο πολύ αυτούς που έχουν γεννηθεί στην αρχή του δεκαημέρου και τους φέρνει αργά αλλά σταθερά αλλαγές στον τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας, ριζικές αναθεωρήσεις. Τα φιλόδοξα σχέδιά σας έχουν όλα τα φόντα να πραγματοποιηθούν.          

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Το πρώτο δεκαήμερο είναι αφοσιωμένο σε οικονομικά θέματα και επενδύσεις.  Ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες, θα έχουν έντονα στραμμένο το ενδιαφέρον τους σε χρηματοοικονομικά που αφορούν τρίτους. Μέσα από συμπληγάδες και ξαφνικές ψυχολογικές μεταπτώσεις θα πρέπει να καταφέρουν να ρυθμίσουν όλα αυτά τα θέματα. Στην αρχή του μήνα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και μην πανικοβάλλεστε. Στο τέλος του μήνα θα είστε πολύ κοινωνικοί και περιστοιχισμένοι από φίλους και παρέες. Η Αφροδίτη σας κάνει πιο αισιόδοξους και εξωστρεφείς. Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να ισορροπήσει μεταξύ πρακτικών θεμάτων αλλά και ψευδαισθήσεων. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται οι σημαντικοί άνθρωποι για εσάς δηλαδή ο/η σύντροφος και οι συνεργάτες. Επικοινωνούν μαζί σας και εκφράζουν τις απόψεις τους. Περιστοιχίζεστε από ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται  για εσάς τις ημέρες των Χριστουγέννων. Στο τέλος του μήνα θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με ξεχωριστούς ανθρώπους. Το τρίτο δεκαήμερο στις αρχές του μήνα θα βρίσκεται σε συνεχή κίνηση στον εργασιακό χώρο ή θα ασχολείται με γραφειοκρατικά θέματα. Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος επηρεάζουν πιο πολύ εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, σας προκαλούν την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά σε θέματα που αφορούν επενδύσεις ή δάνεια και τράπεζες. Ρυθμίστε τις υποχρεώσεις σας έτσι ώστε να μην αγχώνεστε. Έχετε μυστική βοήθεια ή τύχη αν είστε προνοητικοί. Η Πανσέληνος σας δείχνει ότι πρέπει να δείτε τις σχέσεις σας πιο σοβαρά ή με μεγαλύτερη προσοχή γιατί το άλλο σας μισό το έχει ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου έχουν την τύχη από συνεργασίες και ο/η σύντροφος θα είναι πολύ δοτικοί απέναντί τους. Θεωρώ ότι οι πρώτες μέρες του μήνα θα είναι ερωτικές και δημιουργικές. Στα μισά (9-16/12) του μήνα θα σας απασχολήσουν πρακτικά ζητήματα, ενώ στο τέλος του μήνα μπορεί να έχετε εύνοια από χρήματα τρίτων. Οι γιορτές θα είναι ευχάριστες με πολλές εκπλήξεις. Η έκλειψη 26/12 γίνετε απέναντι σας, κάτι διαφορετικό θα παρουσιαστεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις που θα παραγκωνίσει κάτι άλλο. Το δεύτερο δεκαήμερο μέχρι τις 19/12 περιορίζεται από κάποιο άτομο μεγάλο στην ηλικία ή κάποια συνεργασία έχει απαιτήσεις. Όμως από τα μέσα του μήνα και μετά γίνεστε πολύ δυναμικοί και διεκδικείτε τον ερωτικό σας σύντροφο. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να θέλετε να μονιμοποιήσετε μια σημαντική σχέση. Στα τέλη του μήνα έχετε πολλές υποχρεώσεις και συζητήσεις στην καθημερινότητα και υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διεκπεραιώσετε χωρίς λάθη. Το ζητούμενο είναι να αισθανθείτε  ασφάλεια για να περάσετε όμορφα τις γιορτινές μέρες. Το τρίτο δεκαήμερο στις αρχές του μήνα θα είναι συνέχεια σε ραντεβού και συζητήσεις για δημιουργικά σχέδια. Έχετε απέναντι σας σημαντικούς ανθρώπους να αντιμετωπίσετε που πολλές φορές σας μεταμορφώνουν. Μέσα από μεταλλάξεις διαμορφώνονται οι συσχετισμοί σε μια συνεργασία ή σε μία σχέση. Όμως η ανάγκη για μια σχέση στοργής είναι το ζητούμενο. Η Πανσέληνος 12/12 σας προτρέπει να προσέχετε την ψυχική και σωματική σας υγεία. Συζητήσεις για εργασιακά θέματα από τις 22/12 και μετά είναι στην ημερήσια διάταξη. Η τάση να διεκδικήσετε τα όνειρά σας και να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια είναι μεγάλη κοντά στις γιορτές. Θετική δράση, αξιοποιήστε τη δυναμικότητά σας.

ΛΕΩΝ.  Το πρώτο δεκαήμερο πρέπει να φροντίσει να επωφεληθεί από ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα. Έχει όμως και την δυνατότητα να κάνει και την επανάστασή του στην οικογένεια, στην αρχή του μήνα ,και να έχει όφελος. Η αρμονία και η αποδοχή από το ταίρι σας είναι σημαντική και την εισπράττετε από τις 20/12 και μετά. Μία ενδιαφέρουσα συνεργασία μπορεί να προκύψει. Σε αυτό που θα δώσετε περισσότερο προσοχή είναι ο χώρος εργασίας, σημαντικοί άνθρωποι ίσως σας τραβήξουν την προσοχή. Επίσης η υγεία είναι άλλος ένας τομέας που θα πρέπει να δώσετε έμφαση. Η θετική προσέγγιση είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να περάσετε όμορφα στις γιορτές. Η έκλειψη του Ηλίου είναι σημαντική γιατί θα δείτε τι πρέπει να σας απασχολεί πραγματικά, αποβάλετε από την ζωή σας τοξικές συνήθειες. Το δεύτερο δεκαήμερο θα κουραστεί και θα αγωνιστεί για θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, ίσως υποστείτε κάποιες αβαρίες. Από τις 5-12/12 θα έχετε εύνοια σε εργασιακά θέματα, γίνεστε συμπαθείς στον περίγυρο. Ο Κρόνος σιγά-σιγά φεύγει και έτσι η καθημερινότητα μετά τις 19/12 θα είναι πιο εύκολη. Στις γιορτές θα βοηθήσει η Αφροδίτη να έχετε αρμονική σχέση με τον/την σύντροφό σας και τους άλλους σημαντικούς ανθρώπους για την ζωή σας. Το τρίτο δεκαήμερο στις αρχές του μήνα έχει συζητήσεις,  μετακινήσεις για θέματα που αφορούν την οικογένεια και τα ακίνητα. Η καθημερινότητα γίνεται πιο εύκολη στα μέσα του μήνα, ακόμα και οι συνάδερφοί πρόσκεινται θετικά απέναντι σας. Πολλές θετικές συγκυρίες σας οδηγούν στην κατοχύρωση μια σημαντικής θέσης ή μια παγιωμένη άποψή σας κατοχυρώνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Ένας θετικός μήνα ο Δεκέμβριος για εσάς τους Παρθένους ξεκινά με τον Δία να σας ευνοεί σε κάθε δημιουργικό ξεκίνημα. Τα παιδιά ή ένας έρωτας σας δίνει αισιοδοξία και χαρά. Το πρώτο δεκαήμερο πρέπει να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που του δίνεται  να διασκεδάσει, να ασχοληθεί με τα χόμπι που του αρέσουν. Οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις για οικογενειακά θέματα δεν θα λείψουν. Μια καλή περίοδο για εργασιακά θέματα με λίγη προσοχή όμως στα οικονομικά μετά τα μέσα του μήνα. Τυχερός μήνας και για συναντήσεις που θα σας χαροποιήσουν καθώς και ανάλαφρες συζητήσεις ή φλερτ που μπορεί να μετατραπούν σε κάτι πιο σημαντικό. Η έκλειψη του Ηλίου στις 26/12 δείχνει σε σας ότι μέσα από κάτι που τελειώνει κάτι καινούργιο αρχίζει από εκεί που δεν το περιμένετε στον ερωτικό τομέα. Το δεύτερο δεκαήμερο στις αρχές του μήνα θα επικεντρωθεί στην οικογένεια και αισθάνεται έντονα συναισθηματική φόρτιση. Μεγάλη κινητικότητα και επικοινωνία μέχρι τις 19/12 πολύ πιθανόν για εκκρεμότητες που έχετε αφήσει από προηγούμενο διάστημα και  γι’ αυτό φαίνεται να έχετε βιασύνη και ίσως νευρικότητα. Οι συζητήσεις έχουν σαν επίκεντρο την οικογένεια και τα ακίνητα. Οι γιορτές σας προτρέπουν να γίνετε πιο ρομαντικοί όμως από την άλλη εύχεστε να γίνουν πράξη τα σχέδιά σας. Το τρίτο δεκαήμερο την πρώτη εβδομάδα του μήνα έχει πολλές μετακινήσεις και συζητήσεις με το άμεσο περιβάλλον του. Η Αφροδίτη σας ευνοεί να δείτε αγαπημένα άτομα και να διασκεδάσετε, έντονος ερωτισμός που σας «μεταμορφώνει». Ο Άρης από τις 19-31/12 σας κάνει βιαστικούς και ανυπόμονους, ο λόγος σας θα είναι σκληρός, προσέχετε τις μετακινήσεις. Βγάλτε τον δυναμισμό στον γραπτό λόγο ή στην επιμόρφωση. Η πανσέληνος στις 12/12 σας διχάζει γιατί η οικογένεια σας έχει ανάγκη όμως εσείς επικεντρώνεστε πολλές φορές μόνο στους στόχους σας. Οι γιορτές θα σας βρουν με τα αγαπημένα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος και αυτό θα σας χαροποιήσει.

ΖΥΓΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο θα αρχίσει πια να αισθάνεται την αγάπη και την ευεργεσία από τα οικεία πρόσωπα. Τις πρώτες μέρες του μήνα αγωνίζεστε να βγάλετε περισσότερα χρήματα ή μπορεί να χαλάτε αλόγιστα τα χρήματά σας. Από τα μέσα του μήνα θα έχετε την ανάγκη να γίνετε πιο εξωστρεφείς, να περνάτε όμορφα, να μετακινήστε και να συζητάτε με άτομα που σας ευχαριστούν και ίσως υπάρχει μέσα στις παρέες κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον. Η έκλειψη στις 26/12 σας προβληματίζει γιατί μπορεί να θεωρείτε ότι η οικογένεια σας εγκλωβίζει και γίνετε τροχοπέδη σε ότι αφορά τους στόχους ή την καριέρα σας. Το δεύτερο δεκαήμερο ενώ στην αρχή του μήνα θα αισθάνεται  εγκλωβισμένο σε στενό οικογενειακό κύκλο παράλληλα θα έχει την αίσθηση ότι τους αγαπούν και τους φροντίζουν. Προσοχή λίγο στο τι εσείς μεταδίδετε και στο τι πληροφορίες ακούτε γιατί μπορεί να σας παραπλανήσουν. Αυτό που θέλετε το καταφέρνετε στο επόμενο μισό του μήνα, δηλαδή να βγείτε «εκτός των τειχών» να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα με τις παρέες σας, να φλερτάρετε, αφού πραγματικά θα είστε πολύ συμπαθείς στον περίγυρό σας. Το τρίτο δεκαήμερο την πρώτη εβδομάδα θα ασχολείται με οικονομικά θέματα, με εμπόριο και συμφωνίες. Προσοχή στο τέλος του μήνα γιατί γίνεστε αρκετά ανταγωνιστικοί και αυτό δεν σας βοηθά. Στην οικογένεια ή στην πατρίδα θα βρείτε την συμπαράσταση που έχετε ανάγκη αυτό το διάστημα ακόμα και αν κάποια πράγματα «πονάνε» πρέπει να δώσετε ένα τέλος ή να συγχωρέσετε τα ατοπήματα των οικείων προσώπων σας. Η Πανσέληνος στις 12/12 είναι θετική για εσάς, βρίσκεστε στο επίκεντρο και η κοινωνικοποίηση σας βοηθά. Ότι αφορά σπουδές και εξωτερικό ευνοείται.         

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου θα έχουν εύνοια σε ότι αφορά γραπτά και επικοινωνίες. Ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι και προοπτικές για συγγραφική δράση. Τις πρώτες μέρες μεγάλη κινητικότητα. Ενώ από τις 9-16/12 οι συζητήσεις αφορούν οικονομικά θέματα. Στο τέλος του μήνα το περιβάλλον (συγγενείς, γείτονες κτλ.) σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Σε χαρούμενη ατμόσφαιρα περιστοιχισμένοι από κόσμο αλλά και από την οικογένεια σας, θα περάσετε τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η έκλειψη του Ηλίου σας βοηθά να κάνετε μια νέα αρχή στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, ίσως μια έκπληξη σας αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα στις συναναστροφές σας. Το δεύτερο δεκαήμερο στην αρχή του μήνα θα έχει ένταση και δράση. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν ενόψει των γιορτών. Οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις θα κρατήσουν μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων και δεν θα έχουν άλλο θέμα παρά μόνο χρηματικές υποθέσεις αλλά και αγορές. Αν ασχολείστε με το εμπόριο θα έχετε μεγάλη δραστηριότητα. Θα περάσετε τις γιορτές με αγαπημένα άτομα από την οικογένεια. Το τρίτο δεκαήμερο θα δει στην πάροδο του χρόνου ότι πολλά θα αλλάξουν στο κοινωνικό του περιβάλλον, ακόμα και αν κάτι τους κρατά πίσω, σιγά-σιγά θα το αποβάλλει για κάτι καινούργιο, πολύ πιθανόν να είναι και ο τρόπος σκέψης. Με την Πανσέληνο στις 12/12 μπορεί να προβληματιστείτε για οικονομικά θέματα. Ο περίγυρό σας είναι θετικός και σας βοηθά να νιώσετε ασφαλείς. Τις ημέρες των γιορτών θα βρίσκεστε σε συνεχή ένταση και θα είστε το επίκεντρο της παρέας.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει τον Ερμή από τις 9-16/12  που θα τους κάνει πολύ επικοινωνιακούς με συνεχείς διαπραγματεύσεις και μετακινήσεις. Στην αρχή του μήνα παίρνετε μια ανάσα στα οικονομικά σας. Ενώ προς το τέλος δίνετε όλοι σας την προσοχή για την αύξηση του εισοδήματος σας. Η έκλειψη του Ηλίου σας ωθεί να βρείτε καινούργιους πόρους και να σταματήσετε να ασχολείστε με κάτι που δεν σας αποφέρει κέρδος. Στο τέλος του μήνα όμως έχετε ευχάριστα νέα γιατί αποδίδουν οι προσπάθειες που κάνατε για την αύξηση του εισοδήματός σας. Το δεύτερο δεκαήμερο με τον Ήλιο επάνω του είναι πραγματικά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους άλλους. Προσοχή θα χρειαστεί στις 8/12 γιατί μερικές φορές η φαντασία μπορεί να αποδειχθεί και παράλογη. Μέχρι τις 19/12 αισθάνεστε έντονα τον ανταγωνισμό πίσω από την πλάτη σας, όμως παράλληλα τα οικονομικά σας βοηθούν να κάνετε τις αγορές που θέλετε. Τις ημέρες των Χριστουγέννων περνάτε όμορφα με αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Το τρίτο δεκαήμερο νομίζω ότι είναι καιρός να κάνει κάποιες εκκαθαρίσεις από ανθρώπους που μιλούν πισώπλατα για αυτούς, όσο πιο σύντομα τόσο καλύτερα. Αποφύγετε το άγχος στο τέλος του μήνα, νομίζετε ότι σας κυνηγούν «αόρατοι» εχθροί. Τα οικονομικά είναι ίσως η Αχίλλειος πτέρνα, όμως θα κάνετε μια εκ βαθέων ανασκόπηση και θα υιοθετήσετε σε βάθος χρόνου άλλες οικονομικές μεθόδους για να αποκτήσετε χρήματα. Ο Ερμής από 22-29/12 σας κάνει πολύ κοινωνικούς και φιλικούς με όλους, οι φίλοι είναι στο πλευρό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο πρέπει να είναι αισιόδοξο γιατί ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο του. Για αρχή επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες, γίνεστε δοτικοί και αισιόδοξοι. Εάν θεωρείτε ότι υπάρχει κάποια ευκαιρία καλό θα είναι να μην την αφήσετε να πάει χαμένη. Είναι ένας πολύ καλός μήνα για εσάς με την Αφροδίτη να σας κάνει γοητευτικούς τις πρώτες μέρες του μήνα. Το ίδιο διάστημα δίνετε πολύ ενέργεια σε ότι έχει σχέση με ομάδες ή παρέες που συμμετέχετε. Την περίοδο των γενεθλίων σας γίνετε η έκλειψη στις 26/12 στο ζώδιο σας, με την εύνοια του Δία γίνεστε πρωταγωνιστές, φροντίστε να χειριστείτε με σωφροσύνη αυτή την συγκυρία. Οι γιορτές θα σας βρουν πολύ επικοινωνιακούς και χαρούμενους. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μέχρι τις 19/12 το Κρόνο, μέσα σε αυτό το διάστημα φροντίστε να σταθεροποιήσετε τα σχέδια σας. Κρυφά σχέδια και προβληματισμοί σας προκαλούν ανασφάλεια. Ενώ και συζητήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας, σας αγχώνουν. Στα μέσα του μήνα γίνεστε πολύ συμπαθείς και γοητευτικοί και έτσι μαλακώνει η εικόνα σας προς τα έξω. Πολλές δραστηριότητες με φίλους και ομάδες από τις 4-19/12 σας κρατούν σε εγρήγορση. Γύρω στις 20/12 προσοχή σε λάθος εκτιμήσεις, μπορεί να παραπλανηθείτε. Με οικονομική εύνοια κλείνει ο μήνας. Χαρείτε τις γιορτές βγάζοντας από πάνω σας τα άγχη που πολλές φορές οφείλονται σε δικές σας φοβίες. Το τρίτο δεκαήμερο και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες αισθάνονται το άγγιγμα του Πλούτωνα να τους μεταμορφώνει. Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας. Τις πρώτες μέρες του μήνα θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα έχετε αρκετές μετακινήσεις, όχι αρνητικές. Ενώ από τις 12-20/12 η Αφροδίτη σας γλυκαίνει, όμως με την σύνοδο που θα κάνει με τον Πλούτωνα θα γίνετε πολύ γοητευτικοί και θα είναι δύσκολο κανείς να σας αντισταθεί. Σταθείτε υπεράνω κάθε κουτσομπολιού στα τέλη του μήνα. Η Πανσέληνος σας δείχνει ότι πρέπει να φροντίσετε την υγεία σας στις 12/12. Θα περάσετε ευχάριστες γιορτές και θα είστε η «ψυχή» της παρέας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Το πρώτο δεκαήμερο στις αρχές του μήνα μπορεί να αισθανθεί έντονα τον επαγγελματικό ανταγωνισμό γι’ αυτό και οι ίδιοι θα δίνουν όλη τους στην ενέργεια για να πετύχουν τους στόχους τους. Αυτό ίσως τους  κάνει στο τέλος του μήνα να σχεδιάζουν κρυφά τα επόμενα βήματά τους. Έχετε έντονη τάση να κλειστείτε στον εαυτό σας για να αναδιοργανωθείτε. Η Αφροδίτη από τις 10/12 έως το τέλος του μήνα θα είναι στο ζώδιο σας, εκμεταλλευτείτε την γοητεία που εκπέμπετε. Οι γιορτές θα σας βρουν με τους αγαπημένους σας σε οικογενειακό περιβάλλον. Το δεύτερο δεκαήμερο τις πρώτες δέκα μέρες θα δώσει όλη την προσοχή του στους φίλους και στις παρέες (ομάδες) με προσοχή όμως λίγο σε οικονομικά σκάνδαλα. Συναισθηματικά όλα γίνονται στο παρασκήνιο, μην απογοητεύεστε. Είστε πολύ έξυπνα άτομα και καταφέρνετε να επικρατήσετε στις ομάδες που συμμετέχετε, είστε πολύ κοινωνικοί και ξέρετε πώς να υπερασπίζεστε τις ιδέες σας. Στο τέλος του μήνα είστε το επίκεντρο της παρέας και περνάτε όμορφα και διασκεδαστικά τις γιορτές. Το τρίτο δεκαήμερο στις αρχές του μήνα έχει πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις που αφορούν την καριέρα τους. Ενώ στο τέλος του μήνα και στον ίδιο τομέα (καριέρα) θα αισθανθείτε έντονα τον ανταγωνισμό, χωρίς εσείς βέβαια να το βάζετε κάτω. Ο Πλούτωνας στο δεκαήμερό σας αλλάζει τα δεδομένα σε ότι αφορά την ψυχολογία σας, αναμορφώνεστε.  Έχετε αισθήματα για ένα άτομο που δεν μπορείτε εύκολα να κατακτήσετε και καταφεύγετε στην κρυφή σχέση. Όμως είστε το επίκεντρο για πολλούς άλλους ανθρώπους και αυτό το δείχνει η Πανσέληνος στις 12/12. Στο τέλος του μήνα είστε περιστοιχισμένοι από φίλους, παρέες ,γνωστούς και περνάτε με εξωστρέφεια τις γιορτές των Χριστουγέννων.

ΙΧΘΥΕΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο έχει την δύναμη και την στην αρχή του μήνα καταφέρνει να βρίσκετε στο επίκεντρο των γεγονότων. Καλές σχέσεις με το περιβάλλον και δραστηριοποιήστε για να βγάλετε σε πέρας μια συλλογική προσπάθεια. Επικοινωνία για επαγγελματικά θέματα και μετακινήσεις. Ενώ στο τέλος του μήνα οι μετακινήσεις θα είναι πιο πολύ για διασκέδαση. Θα προσέχετε τις παρεξηγήσεις στα μέσα του μήνα με φίλους ή συγγενείς. Στα τέλη του μήνα μπορεί να είστε λίγο πιο εσωστρεφείς επειδή αισθάνεστε συναισθηματική απογοήτευση. Η έκλειψη στις 26/12 είναι θετική για εσάς γιατί πρέπει να κοιτάξετε μπροστά και να συναναστραφείτε και με καινούργιους ανθρώπους στην ζωή σας. Η τελευταία εβδομάδα είναι ευχάριστη ,γίνεστε πιο κοινωνικοί, δεν είστε μόνοι γιατί η παρέες και οι φίλοι είναι κοντά σας. Μπορεί στις γιορτές να θέλετε να κάνετε μια εκδρομή με τους αγαπημένου σας. Το δεύτερο δεκαήμερο στην αρχή του μήνα θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην καριέρα, μέχρι σχεδόν τις 22/12 οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις θα αφορούν το επαγγελματικό κομμάτι της ζωή σας. Προσοχή λίγο στις λανθασμένες επιλογές, δεν χρειάζεται να είστε τόσο ρομαντικοί, ο επαγγελματικός στίβος είναι σκληρός. Αγωνίζεστε για τις ιδέες σας. Τα Χριστούγεννα βγάζουν συναισθήματα και ρομαντισμό, ίσως και μελαγχολία. Το τρίτο δεκαήμερο πολύ πιθανόν  να οργανώσει ένα ταξίδι μακρινό αυτή την περίοδο των γιορτών. Η Πανσέληνος στις 12/12 φωτίζει το κομμάτι τις καριέρας που «ανταγωνίζεται» τις ανάγκες της οικογένειας να σας έχει περισσότερο κοντά της. Έχετε μεγάλη συμπαράσταση και αγάπη από το περιβάλλον σας. Ικανοποιημένοι από κάποια επιτυχία σας, θα περάσετε όμορφες γιορτές με τις παρέες σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

1/12/2019

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online