ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 26/12, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Κατερίνα Καράμπελα

Κατερίνα Καράμπελα.

 

 

 

 

 

 

 

Αναρωτείται  κανείς: είναι ξεκομμένη αυτή η Έκλειψη από τα γεγονότα που βιώνουμε καθημερινά στην προσωπική μας ζωή και στην χώρα μας γενικότερα; Θα σας έλεγα ότι είναι ο αντικατοπτρισμός όλων αυτών που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. 

Η επιρροή αυτής της Έκλειψης στην δημόσια ζωή και στη χώρα μας είναι ίδια από όποια σκοπιά και αν βλέπει κάποιος τα γεγονότα. Η βία στην καθημερινότητα και η αστάθεια που επικρατεί παντού, δεν μας αφήνει να αναδείξουμε την προσωπικότητά μας. Αυτή η Σελήνη έχει μπει μπροστά στα θέλω μας ακόμα και αν φαίνετε πολύ γενικό, αυτό είναι η πραγματικότητα. Η αυτοσυντήρηση είναι το δια ταύτα αυτής της έκλειψης.  Από την φύση του ο Αιγόκερως δεν αφήνει πολλά περιθώρια για λάθη. Εδώ έχουμε να διαχειριστούμε συγκεκριμένες συνθήκες, όπου ακόμα και αν εθελοτυφλούμε δεν μας αφήνουν τα γεγονότα.

Στην Ελλάδα θα δούμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη οι άνθρωποι που αποτελούν την κυβέρνηση της χώρας, να λειτουργήσουν με ένα διαφορετικό τρόπο. Όπως επίσης και η αντιπολίτευση χωρίς να  κρύβεται με το άλλοθι ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν. Όλοι έχουν το μερίδιο που τους αναλογεί χωρίς να βγάζω έξω και τους πολίτες.

Αυτή η συγκεκριμένη Έκλειψη θα επηρεάσει( σύμφωνα με το χάρτη της μεταπολίτευσης),  τον τομέα της δημόσιας υγείας, τα συστήματα εργασίας ή τις δημόσιες υπηρεσίες καθώς και ότι έχει σχέση με στρατό (ένοπλες δυνάμεις). Αριστερά κινήματα ή από την άλλη ίσως συνδικάτα θα έρθουν στο προσκήνιο. Αλλαγές σε όλα αυτά που προανέφερα είναι σημαντικό να γίνουν αυτό το διάστημα, ώστε να γίνουμε πιο δραστήριοι και να βλέπουμε με ανοιχτό μυαλό τις εξελίξεις που έρχονται (Ο Ουρανός μας βοηθά στην αλλαγή). Ακόμα και στο κοινοβούλιο θα υπάρχουν επαναστατικές τάσεις απέναντι στην κυβέρνηση από το ίδιο κόμμα. Ο Δίας δείχνει την τόλμη που πρέπει να επιδείξουμε για να πετύχουμε στους στόχους μας. Η φιλοσοφία που μέχρι τώρα είχαμε σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, τώρα παίρνουν μία άλλη μορφή.  Ο Ήλιος θεωρείτε ο ηγέτης και σε όλους αυτούς τους τομείς θα δούμε άτομα να κρημνίζονται και άλλα άτομα να παίρνουν τα ινία στα χέρια τους σε βάθος χρόνου μέχρι και τον Ιούλιο. Ευκαιρίες θα υπάρχουν αρκεί να μην κωλυσιεργούν σε κανόνες που πια δεν ισχύουν. Ζούμε σε μια καινούργια πραγματικότητα. Οι δοκιμασίες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχουμε υποστεί σαν χώρα το τελευταίο διάστημα πρέπει να μας κινητοποιήσουν.

00A20A21.jpg

 

 

 

Αν βάζαμε την έκλειψη στον χάρτη της Ελλάδας με το ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΛΟΝΔΙΝΟΥ 3/2/1930, θα βγάζαμε και άλλα συμπεράσματα που θα μας παρέπεμπαν  σε μυστικές συμφωνίες σε εξοπλισμούς ή οικονομικές εξαρτήσεις από άλλες χώρες και εταιρίες. Επίσης ότι έχει σχέση με φόρους και ασφαλιστικό είναι σε πιο θετικό κλίμα όμως με ανανεωτικά σχέδια.      

Η Έκλειψη δεν γίνετε μόνο για την Ελλάδα και για άλλες πολύ πιο δυνατές ή μη χώρες π.χ. U.S.A, Σκόπια, Αραβικά κράτη, κτλ. οι οποίες θα έχουν να επιλύσουν προβλήματα και στα οικονομικά αλλά και σε άλλους νευραλγικούς τομείς τους .

Κάθε έκλειψη ηλίου σημαίνει ότι κάτι εκλείπει. Επειδή η συγκεκριμένη έκλειψη γίνεται σε ζώδιο εξουσίας, με την τάση να κυριαρχεί μέσω του τρέχοντος συστήματος, ίσως να δούμε κάτι δομημένο από χρόνια να αποκαθηλώνεται σε βάθος χρόνου.

 Σχεδόν επιγραμματικά σας ανέλυσα αυτή την έκλειψη. Ενδιαφέρον θα έχει και η επόμενη στον ίδιο άξονα Αιγόκερου- Καρκίνου στις 10/1/2020.               

 

20/12/2019

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 07:14

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online