"Ο mπάτλερ". Μια Κωμωδία Βωβού Κινηματογράφου το 2021 από τη θεατρική ομάδα Splish-Splash στο Θέατρο " Χυτήριο"

Αριστέα Κοντόζογλου

Δημοσιογράφος

 

 

 

 

 

Πώς θα σου φαινόταν να επισκεφθείς το θέατρο Χυτήριο και να δεις ως θεατής επί σκηνής τη μεταφορά του καλού βωβού κινηματογράφου σε αυτή;

Εγώ έζησα μια πρωτόγνωρη μοναδική εμπειρία τη Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021, μένοντας καθηλωμένη στην θέση μου, απολαμβάνοντας μια πρωτογενή θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο mπάτλερ» από την θεατρική ομάδα Splish Splash.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιάννης Οικονομίδης (Johny O) με την σκηνοθετική του απόδοση ανέδειξε το πάθος τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας.

Όλοι οι ηθοποιοί(Johnny O, Σίμος Κυπαρισσόπουλος, Δημήτρης Μικιός, Μαρία Μπαλούτσου, Ντίνος Ποντικόπουλος και Μάριος Συμεωνίδης),μέσω της  εκφραστικής απόδοσης των ρόλων όπου υποδύονταν  αλλά και του πάθους τους μας εξέπληξαν με τις μιμητικές τους δεξιότητες δίνοντάς μας ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα, αποδίδοντάς το μέσα από την ποικιλομορφία των εκφραστικών τους τρόπων, καθώς η φωνή τους πήγαζε μέσα από την κινησιολογία τόσο του σώματός τους, όσο και του προσώπου τους, αγκαλιάζοντας έτσι όλη την έκταση του ρόλου τους σε  ένα πλήθος ανθρώπινων παθών.

Θα ήταν άδικο να μη γράψουμε για το ακουστικό χρώμα που προστέθηκε με την πρωτότυπη μουσική των Αντώνη Μοσχούτη, Αποστόλη Κοσκινά και Μάνου Σπυριδάκη.

 11ζχ20.jpg

 

«Ο mπάτλερ» είναι μια ανατρεπτική κωμωδία όπου μεταξύ άλλων σατιρίζει και καυτηριάζει με πικάντικο τρόπο την πάλη των κοινωνικών τάξεων.

Μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση που πραγματικά αξίζει να δείτε! 

 

Αριστέα Κοντόζογλου

Δημοσιογράφος

11.10.2021

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 22:03

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online