Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 09:11

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΑΠΟ 30/10-13/12/21

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κατερίνα Καράμπελα

Αστρολογία

 

 

 

 

 

 

 

Ήρθε η ώρα της δράσης και του πολέμου, μέσα από ενδοσκόπηση, μέσα από εκρήξεις που προέρχονται από το παρελθόν. Ομολογουμένως είναι ένας Άρης σε έξαρση, μία δύσκολη περίοδο που η δράση θα προέρχεται από καταπιεσμένα ένστικτα και πάθος χωρίς να υπολογίζετε ο κίνδυνος.

 

Ο Άρης δείχνει τον τρόπο που ενεργούμε, που κάνουμε τις επιθέσεις μας. Ίσως οι επιθέσεις να προέρχονται από “υπόγειες” διεργασίες, θα σας πρότεινα να κάνετε εικόνα στο μυαλό σας την λάβα που πετάγεται από ένα ηφαίστειο και χύνεται στο χώμα εξαφανίζοντας τα σπαρτά, τα σπίτια, τους δρόμους μέχρι να φτάσει στην θάλασσα.

Θα υπάρχει η τάση να διεισδύουμε σε άλλα επίπεδα ψάχνοντας για την αλήθεια χωρίς να έχουμε την αίσθηση του κινδύνου πχ ψυχανάλυση

Όμως ο Άρης στον Σκορπιό είναι η γήινη πλευρά του έρωτα, όχι η εξευγενισμένη και ρομαντική είναι το ένστικτο, το πάθος, η ζήλια και η εξάρτηση.

 

Αυτή την περίοδο υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες που πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία.

Στις 11/11 πρέπει να προσέχουμε τα λόγια μας γιατί μπορεί να πληγώσουν, τα μυστικά από το παρελθόν και επίσης τις μετακινήσεις.

Στις 17/11 είναι μία από τις δύσκολες όψεις με τον Ουρανό να εξοργίζει τον Άρη στον Σκορπιό. Προσέχουμε τις συγκρούσεις, ατυχήματα γιατί τα αποτελέσματα και οι συνέπιες θα είναι ανεξέλεγκτες. Σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο μπορεί να δούμε εξτρεμιστικά στοιχεία να ξεπετάγονται και συγκρούσεις ομάδων να οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Στις 29/11 δυνατά συναισθήματα, μεγάλη πνευματική, μεταφυσική και θρησκευτική ανύψωση. Καλλιτεχνική δημιουργία και έμπνευση. Αλτρουισμός και αλληλεγγύη. Η προσευχή δίνει ενέργεια και καθοδηγεί προς την σωστή κατεύθυνση.

Στις 6/12 η φιλοδοξία θα είναι πολύ έντονη. Ο Πλούτωνας με τον Άρη στο Σκορπιό κάνουν μια βοηθητική όψη, είναι σαν να έχουν συμμαχία για αυτό φροντίστε να αξιολογήσετε την μεγάλη επιτυχία ή την αποτυχία γιατί όλα θα γίνουν σε υπέρτατο βαθμό. Τουλάχιστον τολμήστε την υπέρβαση (όμως να είστε έτοιμοι για όλα). Μην ξεχνάμε ότι ο άξονας Άρης-Πλούτωνας είναι άξονας “πολέμου” φροντίστε να αναγεννηθείτε αποφεύγοντας τις ακρότητες δηλαδή να μην είστε ούτε ο θύτης αλλά ούτε και το θύμα.

 

Τα ζώδια που θα έχουν την μεγαλύτερη εύνοια από αυτό τον Άρη στον Σκορπιό είναι τα ζώδια του νερού Καρκίνος, Ιχθύες και τα ζώδια της γης Παρθένος, Αιγόκερως,

Ο Άρης θα φέρει αναστάτωση στο ζώδιο του Ταύρου γιατί θα κινείται απέναντί του φέρνοντας αντιπαλότητες στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Οι Δίδυμοι θα έχουν έντονη καθημερινότητα, δύσκολες εργασιακές σχέσης και καλό είναι να προσέχουν την υγεία τους. Στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρει προστριβές στην οικογένεια και ίσως ζημιές σε ακίνητα. Οι Ζυγοί θα αγωνιστούν για την απόκτηση υλικών αγαθών και ηθικά θέματα θα είναι αιτία προστριβών. Οι Τοξότες θα έχουν να αντιμετωπίσουν κρυφούς εχθρούς ή θα έχουν την τάση να παλεύουν με τον ίδιο τους τον εαυτό (εσωτερική αναστάτωση). Οι Υδροχόοι θα πρέπει να ξέρουν ότι ο ανταγωνισμός σε θέματα καριέρας δεν θα είναι διόλου ευκαταφρόνητος, αγώνας για κατάκτηση στόχων μέσα από πολλά εμπόδια. Για τους Σκορπιούς ισχύουν όλα τα γενικά που γράφουμε για τον Άρη στον Σκορπιό σίγουρα όμως θα είστε πολύ δυναμικοί και θα διεκδικείτε ότι σας ανήκει.

Όλα τα ζώδια γενικά πρέπει να έχουν υπόψιν τους τις ημερομηνίες των όψεων του Άρη αυτό το διάστημα.

 

 

 

30.10.21

Διαβάστηκε 1458 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 09:21

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online