Ακιντζί: Δεν πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός Χριστιανών-Μουσουλμάνων

lifespeed.gr


Δεν πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός Χριστιανών-Μουσουλμάνων

 

Έντονος παρουσιάστηκε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης στις αντιδράσεις που καταγράφηκαν στα κατεχόμενα, μετά και την ανακοίνωση χθες, ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αποδέχθηκε αίτημα του Μουσταφά Ακιντζί για προσφορά φαρμάκων και προστατευτικού υλικού.

 

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης ανέφερε ότι «ακόμη και σε τέτοιες στιγμές, είναι δύσκολο να πιστέψω ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν τόση μνησικακία και εχθρότητα μέσα στην καρδιά τους».

Ο κ. Ακιντζί σημειώνει ακόμη ότι το αίτημα για παροχή φαρμάκων δεν ήταν απόφαση του ιδίου προσωπικά, αλλά έγινε μετά από σχετική πρόταση των Τ/κ μελών της δικοινοτικής Επιτροπής για την Υγεία, προσθέτοντας ότι τα αρνητικά σχόλια είναι ντροπή για τους γιατρούς και τους επαγγελματίες υγείας.

Υπογραμμίζει ακόμη ότι το να λένε κάποιοι «δεν θέλουμε τίποτα από τους Ελληνοκύπριους όσον αφορά την υγεία», σημαίνει ότι δεν γνωρίζουν τις πραγματικότητες. «Ακόμη και σε κανονικές εποχές, κάποιοι τομείς της υγείας παρέχονται από τη ‘Νότια Κύπρο’ και είναι επίσης γεγονός ότι οι ασθενείς μας που επωφελούνται από τις υπηρεσίες αυτές, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επειδή τα οδοφράγματα είναι κλειστά».

Ο κ. Ακιντζί συνεχίζει λέγοντας ότι ο κορωνοϊός απειλεί ολόκληρη την ανθρωπότητα, η οποία πρέπει να πολεμήσει ενωμένη κατά του ιού. «Δεν είναι μόνο Τούρκοι και Έλληνες σε αυτό. Δεν πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός Χριστιανών-Μουσουλμάνων. Η συνεργασία και η αλληλεγγύη μεταξύ των δύο κοινοτήτων είναι αναπόφευκτα», καταλήγει ο Τουρκοκύπριος ηγέτης.

 πηγή: politis.com.cy
 
 
13.4.2020

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online