O Πέτρος Κωστόπουλος απαντά σε ερωτήσεις εφ' όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

Συγκεκριμένα ο Πέτρος Κωστόπουλος  καλεσμένος στην εκπομπή του Αρναούτογλου, αναφέρθηκε στην οικονομική καταστροφή, στην ψυχολογική του κατάσταση εκείνη την εποχή και το ταξίδι του στο Ντουμπάι.

Γενικά ήταν μία συνέντευξη "εφ' όλης της ύλης"

Μερικά αποσπάσματα από την "εξομολόγηση" για την οικονομική καταστροφή και για τους ανθρώπους που εξαφανίστικάν στην διάρκεια της δύσκολης περίοδο της ζωής του. 

«Όταν φαλιρίσει μια εταιρία εννοείται ότι χρωστάει. Μέσα στην κρίση έχουν φαλιρίσει 1 εκατομμύριο διακόσιες εταιρίες – εξαφανίστηκαν σε μία μέρα.

Στη δική μου την περίπτωση το παραμυθάκι ξεκίνησε το 2012 από πολιτικούς κύκλους.

Έβγαιναν οι πολιτικοί κύκλοι μέσα από διάφορα υπόγεια, από troll, από social media, αλλά και δεξιά τρολ που «έσκιζαν» όλο τον κόσμο μέσα από ένα πλέγμα τάχα αντισυστημικό.

Πολλοί Έλληνες εξοντώθηκαν, έγινε ένας πόλεμος 6-7 χρόνια ο οποίος ήταν ο λεγόμενος «αντισυστημικός» πόλεμος, ο οποίος αποδείχτηκε υπέρ συστημικός.

Εξέθετε ανθρώπους ανά πάσα στιγμή. Έφαγα κλωτσιά και από την ακροδεξιά μεριά. Εκείνη η κρίση ήταν πιο μεγάλη από την κρίση του κοροναϊού, επιμένω. Media εξαφανίστηκαν, κατασκευές εξαφανίστηκαν και μία σειρά από άλλες δουλειές εξαφανίστηκαν. Eγώ πλήρωσα μέχρι τον τελευταίο μήνα.

Αλλά δεν με λυπήθηκε κανένας εμένα. Συνεργάτες μου χρόνια. Μου χρωστάνε 7,5, 8 εκατομμύρια δύο μεγάλες διαφημιστικές, κι άλλοι δεν μας πλήρωσαν γιατί φαλίρισαν – αν τα είχα αυτά τα εκατομμύρια θα είχαν δοθεί τα πάντα.

Χρώσταγα έναν μήνα την ίδια στιγμή που άλλες εταιρείες χρώσταγαν 12-16 24 μήνες. Εγώ στοχοποιήθηκα γιατί εκπροσωπούσα αυτό που δεν θα ήθελαν αυτοί να είναι.

Είμαι ο μοναδικός που έδωσε το σπίτι του, το δεύτερο σπίτι του, ό,τι λεφτά είχε και δεν είχε όταν του λεηλάτησαν την εταιρεία. Στην Ελλάδα υπήρχε ένας πόλεμος και είμαι από τα θύματα του πολέμου, γνωστός πόλεμος τον ξέρουν όλοι. Όπου Καπιτώλιο δεν γίναμε γιατί το ΚΚΕ δεν ήθελε και είχε δυνατά παλικάρια να μην μπουκάρουν οι άλλοι μέσα.

Το να πιστεύεις ότι ένας παρουσιαστής ή ένα περιοδικό έφερε την κρίση στην Ελλάδα πρέπει να είσαι ηλίθιος.

Εγώ έχασα το σύμπαν τη ζωή μου ολόκληρη. Να διεκδικήσουν όλοι τα χρήματά τους η συκοφαντία είναι αυτή που που έμεινε και το οποίο έπαιξε επάνω μου ένα τρομακτικό ρολό εξοντωτικό.

Ήταν ακριβώς πολιτική εξόντωσης με την έννοια ότι εγώ αν πήγαινα δουλέψω κάπου ούτε δουλειά δεν μπορούσα να βρω γιατί όταν πήγαινες κάπου ένας σοβαρός επιχειρηματίας θα έλεγε «θα πάρω τον Κωστόπουλο να αναλάβει τα media», του λέγανε «ποιον αυτόν που είναι έτσι που είναι αυτό που είναι εκείνο» με αποτέλεσμα να μου σκοτώσουν τη ζωή.

 Έκανα δύο πολύ χοντρά λάθη: πρώτον προσέλαβα πολύ κόσμο και δεύτερον ακούμπησα τα προσωπικά μου χρήματα για να σώσω το μαγαζί».

Σε ότι αφορά το ταξίδι στο Ντουμπάι είπε:

«Τα σύνορα είναι ανοιχτά. Το μέτρο στην Ελλάδα είναι για να μην μεταφέρεις τον κορονοϊό σε άλλη περιοχή στην Ελλάδα. Το ελληνικό κράτος δεν το αφορά αν εγώ πάω στο Ντουμπάι.

Έκανα 8 τεστ κοροναϊού μέχρι να επιστρέψω στην Ελλάδα και μπήκα και 7 μέρες καραντίνα. Εγώ πήγα για δουλειά στο Ντουμπάι.

Με αφορμή το Ντουμπάι άρχισαν να με πυροβολούν χωρίς να ξέρουν, μόνο που πάτησαν σε μια νάρκη αυτή τη φορά και αποφάσισα να απαντήσω.

Τον τελευταίο καιρό μάλλον πείστηκαν ότι δεν είμαι εγκληματίας, ούτε κλέφτης, ούτε κατέστρεψα την Ελλάδα, ούτε έφερα τον κοροναϊό μέσα σε βαλίτσα».

22.1.21

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 15:04

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online