Φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή στη Τζούλια

lifespeed.gr


 Ψευδή υπεύθυνη δήλωση σε δημόσια Αρχή

Σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή καταδικάστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Ο λόγος; Η ψευδή υπεύθυνη δήλωση σε δημόσια Αρχή, για το περιβόητο ροζ DVD,  με σκοπό τη φοροδιαφυγή. Το πρώην μοντέλο, λίγο μετά την κυκλοφορία του DVD, το 2010, κατηγόρησε την εταιρία παραγωγής του Δημήτρη Σειρηνάκη για κλοπή και διάρρευση υλικού εν αγνοία τόσο της ίδιας όσο και του Γάλλου συμπρωταγωνιστή της, Ίαν Σκοτ. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Τζούλιας πρόκειται για ένα sex tape και όχι για ένα καυτό DVD που είχε σκοπό τη δημόσια εκμετάλλευση. Το ΣΔΟΕ, μετά την καταγγελία του πρώην μοντέλου, κάλεσε για έλεγχο τόσο την Τζούλια όσο και τους αρμόδιους από την εταιρία παραγωγής Sirina.

To πρώην μοντέλο υποστήριξε στην κατάθεσή της πως δεν είχε κάνει κανέναν ιδιωτικό συμφωνητικό με την εταιρεία παραγωγής και δεν είχε εισπράξει αμοιβή γι’ αυτό και ότι η ταινία δεν ήταν για εμπορικούς λόγους, καθώς και τη μεγάλη της δυσαρέσκεια για όλα όσα συνέβησαν και τη σπίλωση του ονόματός της. Ο Δημήτρης Σειρηνάκης, με τη σειρά του, κατέθεσε το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει η Τζούλια Αλεξανδράτου για το ροζ DVD έναντι αμοιβής, 150.000 €.
Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ κατέθεσαν στο δικαστήριο ότι η Τζούλια είχε κάνει ψευδή δήλωση, ενώ η εταιρία Sirina είναι καθόλα νόμιμη στην συνεργασία με το μοντέλο.

Έτσι, το δικαστήριο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, έκρινε ένοχη την Τζούλια Αλεξανδράτου με ποινή φυλάκισης πέντε χρόνια με αναστολή ενώ αθώωσε το Δημήτρη Σειρηνάκη και την εταιρία παραγωγής Sirina.

Εspresso

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online